Tűzvédelmi és munkavédelmi oktatás

Lehet bármennyire jól kidolgozott a munkavédelmi és tűzvédelmi szabályzat, mégsem ér semmit, ha a munkavállalók nem tudják alkalmazni éles helyzetekben a benne foglaltakat. Ezért elengedhetetlen a rendeszeres oktatás.

Tűzvédelmi oktatás

Az oktatás kötelező minden cégnél, ahol legalább egy fő munkaviszonya fenáll. A munkába álláskor azonnal meg kell ejteni az oktatást, amelyet írásban dokumentálni is kell. A résztvevőknek és az oktatóknak egyaránt alá kell írnia az oktatási tematikát is tartalmazó dokumentumot. Az oktatást évente meg kell ismételni, illetve akkor is szükséges újra sort keríteni rá, ha a létesítmény működésében olyan változások következnek be, amelyek a tűzvédelem területére is hatással vannak.

Akik már a Pyromax Kft. szolgáltatásait választották

continental

ContiTech AG
www.contitech.hu

kfc

Amrest Kft. (KFC)
www.kfc.hu

aqua-world

Aquaworld Hotel Zrt.
www.aquaworldresort.hu

Munkavédelmi oktatás

A munkavédelem biztosítása érdekében kötelező oktatást tartani abban az esetben, ha a munkavállaló munkahelye, munkaköre vagy munkavégzésének körülményei megváltoznak. Ugyanez vonatkozik új munkaeszköz vagy technológia bevezetésére vagy a meglévő átalakítására. A munkavállalók csak olyan feladatokat végezhetnek, amelyekre vonatkozóan korábban oktatásban részesültek. Az új belépő munkavállaló oktatását belépéskor meg kell tartani és a munkavédelmi oktatást legalább évente meg kell ismételni. Baleset vagy egészségkárosodás esetén a munkavédelmi felügyelőség soron kívül vizsgálja, hogy a munkavállaló megkapta-e a rá, illetve a munkakörére vonatkozó munkavédelmi ismereteket.

Biztosítsa Ön is az egészséget óvó és biztonságos munkavégzés követelményeit!

Szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat? Ingyenes árajánlatot adunk:
Hívjon fel minket (+36 20 500 0071), vagy írjon üzenetet (hello@pyromax.hu), és egyeztetünk időpontot. Rövid határidővel felkeressük Önt a vállalkozás helyszínén.
Együtt átbeszéljük lehető legjobb és legköltséghatékonyabb tűzvédelmi és munkavédelmi megoldásokat.

Nem tudja, hogy milyen készüléket válasszon, hiszen nem ismeri az Önre vonatkozó tűzvédelmi szabályokat, és előírásokat? Keressen minket, és segítünk.

Írjon üzenetet: hello@pyromax

Szolgáltatások

Visszahívás kérése

Amennyiben szeretné igénybevenni bármely szolgáltatásunkat, az alábbi űrlap kitöltésével jelezheti nekünk. Kollégánk néhány órán belül visszahívja.

Kapcsolat

Kapcsolattartó: Nyíri Dániel
Telefonszám: +36 20 500 0071
Email: nyiri.daniel@pyromax.hu

Hívjon most!